könyv-diszkont.hu

Újdonság értesítő
 
5:2 diéta böjtnapokra

100, 200, 300 kalóriás receptek

Angela Dowden
5:2 diéta böjtnapokra
Kiadó:
ISBN:
9789630976947
Cikkszám:
kos14-06967
Oldalak száma:
144
Kiadás éve:
2014
Fordító(k):
Piros Christa

        Szállítási költség
Fogyasztói ár:   3 600 Ft  2 700 Ft
Az Ön megtakarítása 900 Ft (25,00%)!
 
  - vagy -  

Felejtsük el a soha véget nem érő, önsanyargató fogyókúrákat, amelyek nem hoznak végleges megoldást! A 5:2 diéta módszerével - vagyis ha heti 2 böjtnapot beiktatunk az étrendünkbe -, nemcsak a mérleg fog kevesebbet mutatni, de egészségesebbek is leszünk. Ami igazán jó hír: a hét többi napján nyugodtan válogathatunk kedvenc ételeinkből!
Az ízletes, alacsony kalóriatartalmú receptek a böjtnapokat is élvezetessé teszik. A sütőtökös-ricottás frittatától a citromos-rozmaringos csirkéig sok finom, kalóriaszegény étel receptje szerepel a könyvben. Ezeket a fogásokat nemcsak a diétázó fogyasztja majd szívesen, hanem az egész családnak változatosságot jelenthet. A szakszerűen összeállított receptek mellett alacsony kalóriatartalmú harapnivalókat is ajánlunk, és egy praktikus kalóriatáblázat, valamint egy négyhetes étkezési terv is segíti a fogyni vágyókat.
A könyv hasznos útmutatóként szolgál mindazoknak, akik már áttértek a szakaszos böjtölés szerinti táplálkozásra, és azoknak is, akik még csak most ismerkednek vele. Az 5:2 diéta amellett, hogy gyors, látványos és tartós eredményeket hoz a fogyni vágyók számára, szinte észrevétlenül válik a mindennapi élet részévé.

Címkék [kiadó évszám szerint, fordító(k)]: kos14, piros christa

Hasonló témakör