Az Ön böngészője nem támogatott!
Webáruházunk használatához kérjük, töltse le és telepítse valamelyiket az alábbi böngészők közül!

Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera

Az Ön munkamenete hamarosan lejár!
Hátralevő idő: 
Kívánja meghosszabbítani?

Az Ön munkamenete lejárt, kosarának és könyvespolcának tartalma elmentésre került, a bennük lévő termékek a következő belépéskor visszaállítódnak!
A vásárlás folytatásához lépjen be újra!

  • Újdonságok
  • Információk
  • Extrák
    • Szerzők (kezdőbetű szerint)
      • A
      • Á
      • Å
      • B
      • C
      • Č
      • D
      • E
      • É
      • F
      • G
      • H
      • I
      • J
      • K
      • L
      • Ł
      • M
      • N
      • O
      • Ó
      • Ö
      • Ő
      • Ø
      • P
      • Q
      • R
      • S
      • Š
      • T
      • U
      • Ü
      • V
      • W
      • X
      • Y
      • Z
      • Ż
      • Ž
      • Þ
    • Kiadók (kezdőbetű szerint)
      • 0 - 9
      • A
      • Á
      • B
      • C
      • D
      • É
      • E
      • F
      • G
      • H
      • I
      • J
      • K
      • L
      • M
      • P
      • R
      • S
      • T
      • U
      • V
    • Sorozatok (kezdőbetű szerint)
      • 0 - 9
      • A
      • B
      • C
      • D
      • E
      • É
      • F
      • G
      • H
      • I
      • Í
      • J
      • K
      • L
      • M
      • N
      • O
      • Ő
      • P
      • R
      • S
      • T
      • U
      • Ű
      • V
      • Y
      • Z
  • Személyes fiók
  • Összetett kereső
  • Kapcsolat

A konyhafőnök vallomásai


Mi zajlik a kulisszák mögött?


Anthony Bourdain

A konyhafőnök vallomásai
2 978 Ft3 970 Ft
Az Ön megtakarítása 992 Ft (24,99%)!

Kiadó: Tericum
ISBN: 9786155285622
Cikkszám: ter14-08576
Oldalak száma: 376
Kiadás éve: 2014
Fordító(k): Csillag János, Gimes Katalin
        Könyvespolcra

Miért ne együnk halat hétfőn?
Mi a baj a hollandi mártással?
Mitől mennek tönkre a műkedvelő tulajok?
Hogyan főzzünk úgy, mint a nagyok?
Mitől profi egy séf?
Anthony Bourdain világszerte bestsellerré vált könyve egyszerre vendéglátó-ipari oknyomozás, önéletrajz, krimi és receptkönyv, amelyben - sok egyéb mellett - a fenti kérdésekre is választ kapunk. Hogy mi is ez a könyv? Háromszázhetven oldalnyi professzionális szakácsművészet, káromkodás, tesztoszteron és narkó. Kalandfilm konyháról konyhára. Túlélőkalauz étterembe járóknak. Tisztelgés a vendéglátás zsoldosai előtt, akiknek mindig csak egy dobása van: a következő.

Címkék [kiadó évszám szerint, fordító(k)]: ter14, csillag jános, gimes katalin
Hasonló témakör
Szörnyen jó szakácskönyv
2 618 Ft
-25%
3 490 Ft
Újabb csodás zöldségételek
4 493 Ft
-25%
5 990 Ft
Lakoma 2.
3 743 Ft
-25%
4 990 Ft
Alacsony szénhidrát diéta
2 243 Ft
-25%
2 990 Ft
Tiszta & zöld
2 774 Ft
-25%
3 699 Ft
Szakácskönyv rákbetegeknek
4 493 Ft
-25%
5 990 Ft
A tökéletes steak
2 700 Ft
-25%
3 600 Ft
Sütés
974 Ft
-25%
1 299 Ft
Konyhaszótár
2 618 Ft
-25%
3 490 Ft