könyv-diszkont.hu

Újdonság értesítő
 
Mindezt neked adom

Dolores Redondo
Mindezt neked adom
Kiadó:
ISBN:
9786155732188
Cikkszám:
triv18-16110
Oldalak száma:
472
Kiadás éve:
2018
Fordító(k):
Szelivánov Júlia

        Szállítási költség
Fogyasztói ár:   3 690 Ft  2 768 Ft
Az Ön megtakarítása 922 Ft (24,99%)!
 
  - vagy -  

Folyók felett gomolygó köd és sűrű erdők; elhagyatott remetelakok és buja növényzet; misztikum és történelem: ez a spanyol Galicia, a legendákkal övezett vidék, ahol a történet is játszódik.
Manuel, a sikeres író békésen éli az életét Madridban, s egy napon értesül arról, hogy házastársa, akiről úgy tudta, Barcelonába utazott, meghalt egy autóbalesetben. Ám ez nem Barcelonában, hanem Galiciában történt, ahol időről időre felbukkan a meigallo, a helyi mitológia lidérces éjszakai démona.
Az ügyben folytatott nyomozás gyanúsan hamar lezárul. A teljesen összetört férj, Manuel, megkíséreli kideríteni a halál körülményeit. Ekkor azonban szembesül társa, Álvaro életének titkos oldalával, az addig rejtegetett családi kapcsolataival, üzleteivel és hatalmas vagyonával.
Az elhunyt befolyásos családja is gyanút ébreszt benne és viselkedésük arra engedi következtetni Manuelt, hogy nem ez az egyetlen balesetnek álcázott haláleset. Nogueirával, a nyugdíjas csendőrrel és Lucasszal, a pappal, Álvaro gyerekkori barátjával együtt próbálják felgöngyölíteni az elhunyt életének homály fedte mozzanatait. Manuel ráébred, hogy íróként nem vett tudomást a körülötte lévő valóságról, ám most feltárul előtte egy eddig mit sem sejtett világ...

Címkék [kiadó évszám szerint, fordító(k)]: triv18, szelivánov júlia

Hasonló témakör