könyv-diszkont.hu

Újdonság értesítő
 
Íriszdiagnosztika egyszerűen

Dr. Bernard Jensen
Íriszdiagnosztika egyszerűen
Kiadó:
ISBN:
9789632912271
Cikkszám:
bio14-07713
Oldalak száma:
72
Kiadás éve:
2014
Fordító(k):
Bodócs Virág

        Szállítási költség
Fogyasztói ár:   1 900 Ft  1 425 Ft
Az Ön megtakarítása 475 Ft (25,00%)!
 
  - vagy -  

Az Íriszdiagnosztika a tudományág alapjaiba enged bepillantást. Részletes térképekkel segíti az egyes szervek beazonosítását, és bemutatja a szemünk szivárványhártyáján, az íriszen megjelenő főbb jellegzetességeket, jegyeket. Emellett külön fejezet foglalkozik az íriszdiagnosztika és a táplálkozás összefüggéseivel.
A szemet mindig is a lélek tükrének tartották, pedig akár a test tükrének is nevezhetjük. Az egyre fejlettebb technikai eszközöknek köszönhetően mára már tudjuk, hogy a szem tulajdonképpen nem más, mint a különböző testi funkciók és állapotok miniatűr számítógépes kijelzője.
Az íriszdiagnosztika a szem szivárványhártyáján, vagyis az íriszen bekövetkező elváltozások elemzésével foglalkozik. Az íriszdiagnosztikai térképeken minden egyes szerv beazonosítható, az elváltozások azonban nem elsősorban betegségeket jelentenek, sokkal inkább hajlamokra, alkati felépítésre és gyógyulási képességre engednek következtetni. Az íriszdiagnosztika legnagyobb előnye a megelőzésben rejlik, hiszen a szöveti változások a szivárványhártyán már azelőtt megjelennek, hogy az esetleges panaszok ténylegesen bekövetkeznének.
Az íriszdiagnosztika többek között megmutatja
- a páciens alkati erősségeit, fizikai állapotát, veleszületett erősségeit és gyengeségeit;
- a kémiai- és tápanyagszükségleteket, a környezetből származó mérgező anyagok   felhalmozódásának helyét;
- az idegrendszer állapotát;
- a szervezet kezelésekre adott válaszait.

Címkék [kiadó évszám szerint, fordító(k)]: bio14, bodócs virág

Hasonló témakör