könyv-diszkont.hu

Újdonság értesítő
 
Gyógyulás gyógyszerek nélkül

Dr. Lissa Rankin
Gyógyulás gyógyszerek nélkül
Kiadó:
ISBN:
9789635291885
Cikkszám:
sw14-07384
Oldalak száma:
308
Kiadás éve:
2014
Fordító(k):
Farkas Eszter

        Szállítási költség
Fogyasztói ár:   2 990 Ft  2 243 Ft
Az Ön megtakarítása 747 Ft (24,98%)!
 
  - vagy -  

A klinikai kísérletekben placebo hatásnak nevezett jelenség során a páciensek nem egyszerűen jobban lesznek. Nem csak "képzelődnek". Valóban meggyógyítják a testüket, amikor meggyógyítják a gondolataikat.
Amikor maga is betegeskedni kezdett, Dr. Lissa Rankin úgy érezte, hiányzik valami a hagyományos orvosi módszerekből: a felismerés, miszerint a test képes helyrehozni magát, és az a módszer, ahogyan a tudat erejével aktivizálhatjuk ezt a képességét. Kutatásai során rájött, hogy az egészségügy immár ötven éve igazolta a test öngyógyító képességének létezését.
A Gyógyulás gyógyszerek nélkül tudományos adatokkal bizonyítja, hogy a magány, a pesszimizmus, a szomorúság, a félelem és a szorongás rongálja a testet, ugyanakkor a bensőséges kapcsolatok, a hála, az intimitás, a meditáció és a hiteles önkifejezési módszerek elindítják a test öngyógyító folyamatait. A könyv segítségével felfedezhetjük azt a tudományos eredményeken alapuló, forradalmian új módszert, aminek használatával diagnosztizálhatjuk életünk spirituális, környezeti, táplálkozási és kapcsolati zavarait, hogy új utakra lépjünk, és a testünk meggyógyíthassa saját magát.

Címkék [kiadó évszám szerint, fordító(k)]: sw14, farkas eszter

Hasonló témakör