könyv-diszkont.hu

Újdonság értesítő
 
Építsd fel a valóságodat! + CD

QLP - A Kvantumtér és a théta agyhullámok birodalma

Gabriel Norman
Építsd fel a valóságodat! + CD
Kiadó:
ISBN:
9789632912257
Cikkszám:
bio14-07270
Oldalak száma:
112
Kiadás éve:
2014

        Szállítási költség
Fogyasztói ár:   2 350 Ft  1 763 Ft
Az Ön megtakarítása 587 Ft (24,98%)!
 
  - vagy -  

Emlékszel még az álmaidra? Hogy mi szerettél volna lenni, ha nagy leszel? Jól menő üzletember vagy orvos, esetleg valamilyen művész? Az évek múltával a szülőktől, nagyszülőktől, testvérektől kapott programok alakítják valóságod mindennapjait. elhiszed nekik, amit mondanak, és ahogyan mondják. Teremtesz anélkül, hogy tudatosan tennéd. Talán sosem tudatosult, de a lelked mélyén érezted, hogy sokkal több van benned!
Szerencsére nincs kőbe vésve a sorsod, csak rajtad múlik, hogy mostantól mihez kezdesz az életeddel. Az eszközöket mi a kezedbe adjuk, már csak használnod kell, hogy valóságként éld meg saját álmaid beteljesülését.
Ez a program nem valami bűvészmutatvány, hanem a kvantumfizikán alapuló egyszerű gyakorlat, amely a vizualizációra épül. Agyhullámainkat tudatosan átformáljuk, és ezáltal, a tudatalattinkat használva, kapcsolatba lépünk más téridőkkel. Théta agyhullámaink segítségével felhasználjuk a bennünk rejlő zsenialitást, hogy átformáljuk tudatalatti világunk valóságteremtő erőit.
Gabriel Norman a Kvantumtér és a théta agyhullámok birodalmába kalauzol el, a könyvhöz tartozó théta meditációs CD segítségével te magad is azonnal átélheted a tudatalatti átprogramozását.
Tapasztald meg a théta agyhullámok erejét! A könyvben szemléletesen és egyértelműen bemutatott technikák segítségével találj rá saját zsenialitásodra, céljaidra és a teljes élethez vezető utadra. Építsd fel a valóságodat!

Címkék [kiadó évszám szerint, fordító(k)]: bio14

Hasonló témakör

E2 E2 2 990 Ft
Add to Cart 2 243 Ft