könyv-diszkont.hu

Újdonság értesítő
 
Karcsúsító EFT

Kopogtató módszerrel a fogyásért

Jessica Ortner
Karcsúsító EFT
Kiadó:
ISBN:
9789632911182
Cikkszám:
bio14-08723
Oldalak száma:
240
Kiadás éve:
2014
Fordító(k):
Bozai Zsuzsa

        Szállítási költség
Fogyasztói ár:   2 800 Ft  2 100 Ft
Az Ön megtakarítása 700 Ft (25,00%)!
 
  - vagy -  

Megszabadulnál fölös kilóidtól, de úgy érzed, rajtad semmi sem segít? A létező összes csodamódszert kipróbáltad, és egy deka sem ment le? Igazi csődtömeg vagy, méghozzá nem is kicsi? Most egy olyan módszert ajánlunk, amellyel nemcsak a nem kívánt kilóknak mondhatsz búcsút, de elfelejtheted a szüntelen sóvárgást, a szorongást és önmagad hibáztatását is. Ez a könyv ugyanis nem a hagyományos értelemben vett fogyókúrás könyv. Nem pusztán a tünetet, a túlsúlyt igyekszik orvosolni, hanem annak mélyben rejlő okait kutatja, és ezek feloldását tűzi ki célul.
Ez a módszer az EFT, az érzelmi felszabadítás technikája, vagyis a kopogtató módszer, amelynek eredményeképpen mind a túlsúlynak, mind pedig a fogyókúrázást övező stressznek véget vethetsz - önsanyargatás vagy kimerítő sportolás nélkül.
Jessica Ortner célja, hogy segítsen túljutni a testünkkel, az ételekkel, a fogyókúrákkal és a testmozgással kapcsolatos tévhiteinken, hogy képesek legyünk testalkatunkkal együtt szeretettel elfogadni önmagunkat. A kopogtató módszernek köszönhetően helyreáll az ételekhez fűződő viszonyunk, örömet találhatunk a testmozgásban és természetessé válik, hogy törődjünk önmagunkkal.

Címkék [kiadó évszám szerint, fordító(k)]: bio14, bozai zsuzsa

Hasonló témakör