könyv-diszkont.hu

Újdonság értesítő
 
Half a War - Az ütközet - Szilánkos-tenger 3.

Joe Abercrombie
Half a War - Az ütközet - Szilánkos-tenger 3.
Kiadó:
ISBN:
9789632937151
Cikkszám:
ath18-15272
Oldalak száma:
448
Kiadás éve:
2018
Fordító(k):
Bottka Sándor Mátyás

        Szállítási költség
Fogyasztói ár:   3 999 Ft  2 999 Ft
Az Ön megtakarítása 1 000 Ft (25,01%)!
 
  - vagy -  

Skara hercegnő országa és benne minden, amit szeretett, a szeme láttára lett vérré és hamuvá. A trónörökös nem menekített onnan mást, csak a szavait, amelyekből azonban - megfelelően használva - a kardnál is veszélyesebb fegyver válhat. Ügyesen kell forgatnia őket, legyőznie félelmeit és élesre köszörülni elméjét, ha vissza akarja szerezni örökségét.
Az agyafúrt Yarvi atya hosszú utat járt be, míg nyomorék rabszolgából a király minisztere lett. Sok szövetségest szerzett, de sok ellenséget is. Majd szemben találta magát a legnagyobb hadsereggel, amit a hátán hordott a föld, mióta az elfek háborúba indultak az istenek ellen. Az ellenséges erőket vezető ember pedig nem imád istent, csak magát a Halált.
Van, aki harcra és hősi halálra született, mint Tüske, a harcos és Raith, a fegyverhordozó, másoknak viszont a fényben lenne a helyük, mint a kovács Brandnek és a fafaragó Kollnak. De amikor Háború Anya kitárja acél szárnyait, az egész Szilánkos-tenger éjbe borul, és a sötét ellen néha csak sötétséggel lehet felvenni a harcot.

Címkék [kiadó évszám szerint, fordító(k)]: ath18, bottka sándor mátyás

Hasonló témakör