könyv-diszkont.hu

Újdonság értesítő
 
Szent történelem

Hogyan teremtették a világot az angyalok, a misztikusok és egy felsőbb értelem

Jonathan Black
Szent történelem
Kiadó:
ISBN:
9789636898007
Cikkszám:
gabo14-08745
Oldalak száma:
452
Kiadás éve:
2014
Fordító(k):
Farkas Eszter

        Szállítási költség
Fogyasztói ár:   4 990 Ft  3 743 Ft
Az Ön megtakarítása 1 247 Ft (24,99%)!
 
  - vagy -  

A Szent történelem emberek, angyalok és más fejlett intelligenciák közötti találkozások epikus bemutatása a teremtéstől egészen a modern kor természetfeletti eseményeiig. Alternatív történelem, amelyben a híres férfiakat és nőket angyalok és démonok irányítják. Ez a lenyűgöző történeti elbeszélés összehozza Krisna, Mózes, a Buddha, Illés, Mária és Jézus, Mohamed, Szent Johanna, Abraham Lincoln és a különféle angyalok legendáit az afrikai, az indián és a kelta hagyománnyal.
Elképesztő mennyiségű misztikus összefüggés szövi át: nemcsak az asztrológia és az alternatív orvoslás, hanem a jelentős irodalmi és művészeti mozgalmak, a hivatalos tudomány és vallás, továbbá a mai film, zene és irodalom gyökereit is megismerjük. Utunk során A Gyűrűk Urának Gollamjával, Hófehérkével, David Bowie-val, Terrence Malickkal és David Foster Wallace-szal is találkozunk.
A Szent történelem igaz történetekből épül fel, ugyanakkor ezekről is szól. Történetekről, amelyek megmutatják az emberi tapasztalat olykor feledésbe merült oldalát, a titokzatos mintákat és misztikus nyomokat, és segítenek, hogy saját életünkben is felismerjük a természetfölötti kéznyomát.

Címkék [kiadó évszám szerint, fordító(k)]: gabo14, farkas eszter

Hasonló témakör

Mudrák Mudrák 2 290 Ft
Add to Cart 1 718 Ft