Az Ön böngészője nem támogatott!
Webáruházunk használatához kérjük, töltse le és telepítse valamelyiket az alábbi böngészők közül!

Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera

Az Ön munkamenete hamarosan lejár!
Hátralevő idő: 
Kívánja meghosszabbítani?

Az Ön munkamenete lejárt, kosarának és könyvespolcának tartalma elmentésre került, a bennük lévő termékek a következő belépéskor visszaállítódnak!
A vásárlás folytatásához lépjen be újra!

  • Újdonságok
  • Információk
  • Extrák
    • Szerzők (kezdőbetű szerint)
      • A
      • Á
      • Å
      • B
      • C
      • Č
      • D
      • E
      • É
      • F
      • G
      • H
      • I
      • J
      • K
      • L
      • Ł
      • M
      • N
      • O
      • Ó
      • Ö
      • Ő
      • Ø
      • P
      • Q
      • R
      • S
      • Š
      • T
      • U
      • Ü
      • V
      • W
      • X
      • Y
      • Z
      • Ż
      • Ž
      • Þ
    • Kiadók (kezdőbetű szerint)
      • 0 - 9
      • A
      • Á
      • B
      • C
      • D
      • É
      • E
      • F
      • G
      • H
      • I
      • J
      • K
      • L
      • M
      • P
      • R
      • S
      • T
      • U
      • V
    • Sorozatok (kezdőbetű szerint)
      • 0 - 9
      • A
      • B
      • C
      • D
      • E
      • É
      • F
      • G
      • H
      • I
      • Í
      • J
      • K
      • L
      • M
      • N
      • O
      • Ő
      • P
      • R
      • S
      • T
      • U
      • Ű
      • V
      • Z
  • Személyes fiók
  • Összetett kereső
  • Kapcsolat

Nagyi és Nati szakácskönyve


Ősi igazság - Mai valóság - A magyar makrobiotika kézikönyve


Kövesdi Natália

Nagyi és Nati szakácskönyve
2 024 Ft2 699 Ft
Az Ön megtakarítása 675 Ft (25,01%)!

Kiadó: Totem Plusz
ISBN: 9789635904884
Cikkszám: tot14-07045
Oldalak száma: 160
Kiadás éve: 2014
        Könyvespolcra

Amit Ön most a kezében tart, nem más, mint hosszú, egészséges, kiegyensúlyozott életének záloga. Mindannyian tudjuk, hogy egy szerkezet élettartama és teljesítőképessége elsősorban attól függ, hogy a számára legmegfelelőbb üzemanyaggal működtetik-e. A legbonyolultabb és legérzékenyebb szerkezetet, saját szervezetünket azonban ritkán juttatjuk a számára legjobb üzemanyaghoz, táplálékhoz. Talán azért, mert azt gondoljuk, hogy ami egészséges, az íztelen, élvezhetetlen, vagy legalábbis drága.
Kövesdi Natália könyve, receptjei ennek az ellenkezőjét bizonyítják. A makrobiotika magyar ízléshez és étkezési hagyományokhoz igazított gazdag ízvilágát kínálja a szerző, aki családjával együtt évek óta e táplálkozási rend szerint él, és főzőtanfolyamain hallgatói ezreit győzte meg előnyeiről. Bevezetőjét az elmúlt évek során szerzett tapasztalataival illusztrálja, receptgyűjteményében pedig több mint kétszáz egyszerű, könnyen és gyorsan elkészíthető, olcsó fogást ír le, nemcsak ebédre, hanem reggelire és vacsorára is. Az összes alapanyag - gabonaféle, zöldség, gyümölcs, hüvelyes, olajos mag - könnyen beszerezhető.
Noha a szerző megadja, melyek a makrobiotikában az ajánlatos és nem ajánlott ételek, mindenkire rábízza a választás lehetőségét. Rhon Rosenthalt, tanítómesterét idézve azt mondja: aki eddig egy héten hétszer evett húst, s ezentúl egyszer más, egészséges fogást választ, máris sokat tett az egészségéért.
E szakácskönyv igazi különlegesség. Először foglalja össze és alkalmazza magyar viszonyokra és étkezési hagyományokra a makrobiotikát, amit a világon milliók alkalmaznak sikerrel. Rég várták ezt a makrobiotika hívei. Eredményesen forgathatják a vegetáriánusok, a diétázók, és mindazok, akik szívesen tesznek családjuk asztalára új, egészséges, olcsó ételeket.

Címkék [kiadó évszám szerint, fordító(k)]: tot14
Hasonló témakör

Újdonság értesítő

Feliratkozás Leiratkozás
Csak feliratkozáskor!
Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztató-t  
El kell fogadnia az Adatkezelési tájékoztatót! Hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez  
Hozzá kell járulnia a személyes adatai kezeléséhez!
             
OpenCart Open Source Software
B-Supp Kft. © 2019