Az Ön böngészője nem támogatott!
Webáruházunk használatához kérjük, töltse le és telepítse valamelyiket az alábbi böngészők közül!

Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera

Az Ön munkamenete hamarosan lejár!
Hátralevő idő: 
Kívánja meghosszabbítani?

Az Ön munkamenete lejárt, kosarának és könyvespolcának tartalma elmentésre került, a bennük lévő termékek a következő belépéskor visszaállítódnak!
A vásárlás folytatásához lépjen be újra!

  • Újdonságok
  • Információk
  • Extrák
    • Szerzők (kezdőbetű szerint)
      • A
      • Á
      • Å
      • B
      • C
      • Č
      • D
      • E
      • É
      • F
      • G
      • H
      • I
      • J
      • K
      • L
      • Ł
      • M
      • N
      • O
      • Ó
      • Ö
      • Ő
      • Ø
      • P
      • Q
      • R
      • S
      • Š
      • T
      • U
      • Ü
      • V
      • W
      • X
      • Y
      • Z
      • Ż
      • Ž
      • Þ
    • Kiadók (kezdőbetű szerint)
      • 0 - 9
      • A
      • Á
      • B
      • C
      • D
      • É
      • E
      • F
      • G
      • H
      • I
      • J
      • K
      • L
      • M
      • P
      • R
      • S
      • T
      • U
      • V
    • Sorozatok (kezdőbetű szerint)
      • 0 - 9
      • A
      • B
      • C
      • D
      • E
      • É
      • F
      • G
      • H
      • I
      • Í
      • J
      • K
      • L
      • M
      • N
      • O
      • Ő
      • P
      • R
      • S
      • T
      • U
      • Ű
      • V
      • Z
  • Személyes fiók
  • Összetett kereső
  • Kapcsolat

Szivárvány szakácskönyv


Gyors étkek élő szárítmányokból 1 perc alatt!


Lénárt Gitta

Szivárvány szakácskönyv
1 868 Ft2 490 Ft
Az Ön megtakarítása 622 Ft (24,98%)!

Kiadó: Bioenergetic
ISBN: 9789632912479
Cikkszám: bio15-09204
Oldalak száma: 152
Kiadás éve: 2015
        Könyvespolcra

A nyers, azaz élő táplálkozás nagy előnye, hogy kíméli és takarékoskodik az enzimkészletünkkel. A főtt, feldolgozott élelmiszerek emésztése, hasznosítása igen nagy megterhelést jelent szervezetünknek, míg a nyers ételek tartalmazzák a saját megemésztésükhöz szükséges enzimeket. Az enzimek igen hőérzékenyek, 45 Celsius fok felett elpusztulnak, azért ha élő ételt szeretnénk, azt ne hevítsük fel ennél jobban.
Lénárt Gitta, a nyers táplálkozás magyarországi szakértője izgalmas, új receptjeinek hozzávalóit ezúttal szárítmányokkal és szuperételekkel gazdagítja, amelyeknek köszönhetően akkor is vitalizáló, nyers ételeket és italokat varázsolhatunk az asztalra, ha épp nincs a kezünk ügyében friss zöldség vagy gyümölcs.
A kíméletes aszalással elkészített zöldség- és gyümölcsszárítmányokat, porokat, a kiemelkedően magas tápanyagtartalmú szuperétkeket alapanyagként és fűszerként is használhatjuk a kötetben szereplő gyümölcs- és zöldségturmixok, levesek, pástétomok, főételek és édességek elkészítése során. Gitta receptjeit egyszerűen nem lehet megunni!
Táplálékaink gyógyhatásairól külön fejezetben olvashatunk, hasznos információi segítik azokat az olvasókat, akik nem csak az íze és karcsúsító hatása miatt választják a nyers konyhát, hanem további lépéseket kívánnak tenni a tudatos táplálkozás útján.

Címkék [kiadó évszám szerint, fordító(k)]: bio15
Hasonló témakör

Újdonság értesítő

Feliratkozás Leiratkozás
Csak feliratkozáskor!
Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztató-t  
El kell fogadnia az Adatkezelési tájékoztatót! Hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez  
Hozzá kell járulnia a személyes adatai kezeléséhez!
             
OpenCart Open Source Software
B-Supp Kft. © 2019