Az Ön böngészője nem támogatott!
Webáruházunk használatához kérjük, töltse le és telepítse valamelyiket az alábbi böngészők közül!

Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera

Az Ön munkamenete hamarosan lejár!
Hátralevő idő: 
Kívánja meghosszabbítani?

Az Ön munkamenete lejárt, kosarának és könyvespolcának tartalma elmentésre került, a bennük lévő termékek a következő belépéskor visszaállítódnak!
A vásárlás folytatásához lépjen be újra!

  • Újdonságok
  • Információk
  • Extrák
    • Szerzők (kezdőbetű szerint)
      • A
      • Á
      • Å
      • B
      • C
      • Č
      • D
      • E
      • É
      • F
      • G
      • H
      • I
      • J
      • K
      • L
      • Ł
      • M
      • N
      • O
      • Ó
      • Ö
      • Ő
      • Ø
      • P
      • Q
      • R
      • S
      • Š
      • T
      • U
      • Ü
      • V
      • W
      • X
      • Y
      • Z
      • Ż
      • Ž
      • Þ
    • Kiadók (kezdőbetű szerint)
      • 0 - 9
      • A
      • Á
      • B
      • C
      • D
      • É
      • E
      • F
      • G
      • H
      • I
      • J
      • K
      • L
      • M
      • P
      • R
      • S
      • T
      • U
      • V
    • Sorozatok (kezdőbetű szerint)
      • 0 - 9
      • A
      • B
      • C
      • D
      • E
      • É
      • F
      • G
      • H
      • I
      • Í
      • J
      • K
      • L
      • M
      • N
      • O
      • Ő
      • P
      • R
      • S
      • T
      • U
      • Ű
      • V
      • Z
  • Személyes fiók
  • Összetett kereső
  • Kapcsolat

A tökéletes steak


25 világhíres recepttel


Marcus Polman

A tökéletes steak
2 700 Ft3 600 Ft
Az Ön megtakarítása 900 Ft (25,00%)!

Kiadó: Gabo
ISBN: 9789636898502
Cikkszám: gabo14-07141
Oldalak száma: 178
Kiadás éve: 2014
Fordító(k): Fehér Zsuzsanna
        Könyvespolcra

Bárki meg tud sütni egy szelet marhahúst, de hogyan készítsük el a tökéletes steaket? Marcus Polman (megrögzött húsimádó) szakíró végiglátogatta New York legjobb steakházainak konyháit és Párizs híres éttermeit, hogy kiderítse. Beszélt profi hentesekkel, bioállat-tenyésztőkkel, szakácsokkal és más gasztronómiai szakértőkkel és könyvében megosztja az ínycsiklandó steak készítésének titkát.
A könyvből megtanulhatja:
- Milyen különbségeket jelent a hús minőségében a szarvasmarha fajtája
- 19-féle húsrész jellemzőit, minőségét és állagát
- Hogyan válassza ki a tökéletes húsrészt a hentesnél
- Hogyan állapítsa meg a sütési fokozatot és érjen el gyönyörű rácsos mintázatot a
  húson
- Hogyan lehet fűszerezni, pirítani, serpenyőben sütni és szárazon érlelni a húsokat
- Melyik a tökéletes bor a tökéletes steak mellé
Mindezen túl megtalálja 25 világhíres steak receptjét - a lenyűgöző Wellington-bélszíntől a tatárbifsztekig vagy Diane-steakig - illetve klasszikus mártások, pl. a béarni vagy bordeaux-i leírását. Továbbá a legfinomabb házi sült krumpli és más köretek receptjeit is.

Címkék [kiadó évszám szerint, fordító(k)]: gabo14, fehér zsuzsanna
Hasonló témakör
Segítség, főzök!
2 243 Ft
-25%
2 990 Ft
A cukrászat magasiskolája
11 175 Ft
-25%
14 900 Ft
Ragyogj!
3 368 Ft
-25%
4 490 Ft
Lúgosítás felsőfokon
3 600 Ft
-25%
4 800 Ft
Ferenc pápa asztalánál
3 743 Ft
-25%
4 990 Ft
A konyhafőnök vallomásai
2 978 Ft
-25%
3 970 Ft
5 hozzávaló
5 625 Ft
-25%
7 500 Ft

Újdonság értesítő

Feliratkozás Leiratkozás
Csak feliratkozáskor!
Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztató-t  
El kell fogadnia az Adatkezelési tájékoztatót! Hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez  
Hozzá kell járulnia a személyes adatai kezeléséhez!
             
OpenCart Open Source Software
B-Supp Kft. © 2019