könyv-diszkont.hu

Újdonság értesítő
 
Nagyszerű szex

Tantrikus tanácsok az intimitás elmélyítéséhez és az örömök fokozásához

Mark A. Michaels - Patricia Johnson
Nagyszerű szex
Kiadó:
ISBN:
9789632911946
Cikkszám:
bio14-07159
Oldalak száma:
240
Kiadás éve:
2014
Fordító(k):
Dobrocsi László

        Szállítási költség
Fogyasztói ár:   2 800 Ft  2 100 Ft
Az Ön megtakarítása 700 Ft (25,00%)!
 
  - vagy -  

A tantra a szerelem egy ösvénye - mégpedig egy radikális ösvénye. Radikális, azaz alapvető, a gyökerekig lehatoló.
A nagyszerű szex gyökerét vagy alapját nem az jelenti, hogyan nézünk ki az ágyban, vagy hány nyakatekert pozíciót ismerünk. A nagyszerű szex titka és ez valóban radikális dolognak tekinthető korunk szexuálisan túlfűtött kultúrájában az, hogy mennyire vagyunk képesek jelen lenni és figyelmünket összpontosítani minden egyes erotikus pillanatban.
A tantrikus tanácsok az intimitás elmélyítéséhez és az örömök fokozásához vezetnek, így gazdagabbá és izgalmasabbá válnak együttléteink. Nem csupán a test, hanem a lélek is egyesül a technikák használatával.
Mint a nagy titkokkal kapcsolatban oly gyakran lenni szokott, valójában szó sincs nagy titokról. A tantrikus szex jobbára inkább a hozzáállásunkon, magatartásunkon múlik, mint bármi máson, ezért csupán a gondolkodásunk megváltoztatására van szükségünk. Ha képesek vagyunk feladni (vagy legalább csökkenteni) a célok elérésére való törekvésünket, és figyelmünket az éppen aktuális élményre összpontosítani, a többi már jön magától.
A könyv elolvasása után garantáltan új látásmóddal közelítünk társunk felé, felderítve az eddig ismeretlen gyönyörforrásokat. Mindenki számára érthető és a gyakorlatban is könnyen kivitelezhető segítséget nyújt, hogy felpezsdítsük szexuális életünket.

Címkék [kiadó évszám szerint, fordító(k)]: bio14, dobrocsi lászló

Hasonló témakör

Erotikus tartalom, 18 éven felülieknek!