könyv-diszkont.hu

Újdonság értesítő
 
Nyitott lélekkel

Imák egy varázslatosan jó életért

Nick Vujicic
Nyitott lélekkel
Kiadó:
ISBN:
9786155054976
Cikkszám:
stud14-07113
Oldalak száma:
240
Kiadás éve:
2014
Fordító(k):
Aranyi Gábor, Popovics Ferenc, Szántai Zsolt, Tóth Fruzsina

        Szállítási költség
Fogyasztói ár:   3 199 Ft  2 399 Ft
Az Ön megtakarítása 800 Ft (25,01%)!
 
  - vagy -  

Nick Vujicic pontosan tudja, hogy nincs annál nagyobb áldás, mint ha valaki tudja, útján Isten kíséri, és tervei vannak vele. Ez akkor is reményt ad, ha már minden kilátástalannak tűnik. Nick karok és lábak nélkül született, átélte a kétségbeesés pokoli kínjait. Hitéből erőt merítve azonban legyőzte a zordon körülményeket, és túllendült fizikai korlátain. Megértette a szeretet teljességét, Isten végtelen erejét, mellyel minden egyes ember útját figyelemmel kíséri.
Nick most azt akarja, Te is tapasztald meg a mindenható remény és szeretet erejét, találd meg hétköznapjaidban forrását és merítkezz meg benne. Ötven inspiráló példázata, rengeteg fájdalom árán szerzett bölcsessége a tanúbizonysága Isten hatalmának. A történetek Téged is segítenek, hogy erőt meríts belőlük, és arcod az Úr felé fordítsd. Ha küzdesz a hiteddel, a kapcsolataiddal, a munkáddal, ha eluralt a félelem, ha megromlott az egészséged, ha nem tudod értékelni magad, nem találod az egyensúlyt vagy kétségek gyötörnek, Nick áhítattal teli bátorítása és pozitív szemlélete biztosan lelket önt beléd. Segít, hogy belásd: Te is képes vagy változtatni az életeden, Te is végtelen vagy, mert Isten az!
Annak pedig, a ki véghetetlen bőséggel mindeneket megcselekedhetik, feljebb hogy nem mint kérjük vagy elgondoljuk, a mi bennünk munkálkodó erő szerint,
Annak légyen dicsőség az egyházban a Krisztus Jézusban nemzetségről nemzetségre örökkön örökké. Ámen!

Címkék [kiadó évszám szerint, fordító(k)]: stud14, aranyi gábor, popovics ferenc, szántai zsolt, tóth fruzsina

Hasonló témakör

Ikigai Ikigai 2 990 Ft
Add to Cart 2 243 Ft