könyv-diszkont.hu

Újdonság értesítő
 
Meghívó

Oriah
Meghívó
Kiadó:
ISBN:
9789635291991
Cikkszám:
sw14-07905
Oldalak száma:
192
Kiadás éve:
2014
Fordító(k):
Keresztyné Rehák Aranka

        Szállítási költség
Fogyasztói ár:   2 490 Ft  1 868 Ft
Az Ön megtakarítása 622 Ft (24,98%)!
 
  - vagy -  

A Meghívó a lélek vágyódásának térképe, a szenvedélyes élet óhajtása és szembenézés önmagunkkal, hogy ne érjük be az igazságnál kevesebbel.
Gyönyörű dal, amely szájról szájra terjed, e-mailben továbbítják, és lelkigyakorlatokon olvassák fel. Aki meghallotta, annak megváltoztatta az életét.
A Meghívó kitárja egy új élet kapuját, amely mögött csak meghittséget és őszinteséget találsz, békés együttélést önmagaddal és a körülötted lévő világgal.
A Meghívó felbecsülhetetlen értékű kalauz az élet kínálta valódi szépség felfedezéséhez. Oriah utazásra hívja lelkedet. Fogadd el a meghívást, és tárd ki szívedet e jelentőségteljes út előtt!
Meghívásom lényege az, hogy éljük életünket nagyobb meghittséggel, anélkül hogy bármiféle más garanciánk lenne a teljesség tényleges belső értékein kívül. Hogy segítsek utadon, minden fejezet végén felajánlok egy meditációt. Ezek a meditációk nem receptek, amelyek alapján megjavíthatunk minden nehézséget és boldogtalanságot, de segítettek nekem is, és azoknak is, akikkel dolgoztam, hogy kitágítsuk világunkat, és bensőségesebb viszonyt alakítsunk ki önmagunkkal.

Címkék [kiadó évszám szerint, fordító(k)]: sw14, keresztyné rehák aranka

Hasonló témakör