Az Ön böngészője nem támogatott!
Webáruházunk használatához kérjük, töltse le és telepítse valamelyiket az alábbi böngészők közül!

Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera

Az Ön munkamenete hamarosan lejár!
Hátralevő idő: 
Kívánja meghosszabbítani?

Az Ön munkamenete lejárt, kosarának és könyvespolcának tartalma elmentésre került, a bennük lévő termékek a következő belépéskor visszaállítódnak!
A vásárlás folytatásához lépjen be újra!

  • Újdonságok
  • Információk
  • Extrák
    • Szerzők (kezdőbetű szerint)
      • A
      • Á
      • Å
      • B
      • C
      • Č
      • D
      • E
      • É
      • F
      • G
      • H
      • I
      • J
      • K
      • L
      • Ł
      • M
      • N
      • O
      • Ó
      • Ö
      • Ő
      • Ø
      • P
      • Q
      • R
      • S
      • Š
      • T
      • U
      • Ü
      • V
      • W
      • X
      • Y
      • Z
      • Ż
      • Ž
      • Þ
    • Kiadók (kezdőbetű szerint)
      • 0 - 9
      • A
      • Á
      • B
      • C
      • D
      • É
      • E
      • F
      • G
      • H
      • I
      • J
      • K
      • L
      • M
      • P
      • R
      • S
      • T
      • U
      • V
    • Sorozatok (kezdőbetű szerint)
      • 0 - 9
      • A
      • B
      • C
      • D
      • E
      • É
      • F
      • G
      • H
      • I
      • Í
      • J
      • K
      • L
      • M
      • N
      • O
      • Ő
      • P
      • R
      • S
      • T
      • U
      • Ű
      • V
      • Z
  • Személyes fiók
  • Összetett kereső
  • Kapcsolat

100% disznó


Pálinkás Norbert

100% disznó
5 243 Ft6 990 Ft
Az Ön megtakarítása 1 747 Ft (24,99%)!

Kiadó: Geopen
ISBN: 9786155331756
Cikkszám: geo16-11965
Oldalak száma: 224
Kiadás éve: 2016
        Könyvespolcra

A sertés az amatőr és profi szakácsok számára egyaránt csodálatos állat: minden felhasználható belőle, ami a bőrén belül és a belén kívül van. A Kárpát-medencében máig divatos sőt újra egyre divatosabb házi disznóvágásokon a tökéletességig fejlesztették ennek különböző módozatait. Hiszen nem mindegy, melyik alkatrészét mire, illetve mibe szánjuk. A fagyasztóládák korában pedig nem csak a disznótoros hurkáról és kolbászról, vagy a füstölt sonkáról és szalonnáról kell gondoskodnunk. Az elraktározott alapanyagokból számtalan izgalmas fogást főzhetünk a levesektől egészen a desszertekig az év bármelyik időszakában. A szerző kamaszkorában került először a disznóvágás közelébe, azóta járt sváb disznóvágáson, erdélyi disznóvágáson, szabolcsi disznóvágáson, spanyol disznóvágáson. Megtanulta, mit mikor kell felvágni és levágni, kivenni és berakni, megmelegíteni és kihűteni nem hentesként, hanem a konyhában sokat mozgó civilként. Ennek a tudásnak jó része, és nyolcvan hagyományos és újratöltött disznós recept is elolvasható a 100% disznó című könyvben, mindez egy saját disznóvágás történetébe csomagolva.

Címkék [kiadó évszám szerint, fordító(k)]: geo16
Hasonló témakör
Abraka babra
4 493 Ft
-25%
5 990 Ft
Szaunaszakácskönyv
4 493 Ft
-25%
5 990 Ft
Gyors konyha
3 749 Ft
-25%
4 999 Ft
Az életem ízei
2 618 Ft
-25%
3 490 Ft
Otthonos ízek
5 925 Ft
-25%
7 900 Ft
Ázsiai kalandok
2 993 Ft
-25%
3 990 Ft
Konyha, sör, főzés
2 993 Ft
-25%
3 990 Ft
Füst és láng
2 993 Ft
-25%
3 990 Ft
Tiszta & zöld
2 774 Ft
-25%
3 699 Ft

Újdonság értesítő

Feliratkozás Leiratkozás
Csak feliratkozáskor!
Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztató-t  
El kell fogadnia az Adatkezelési tájékoztatót! Hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez  
Hozzá kell járulnia a személyes adatai kezeléséhez!
             
OpenCart Open Source Software
B-Supp Kft. © 2019