könyv-diszkont.hu

Újdonság értesítő
 
Lefelé a folyón

Sienna Cole
Lefelé a folyón
Kiadó:
ISBN:
9786155763410
Cikkszám:
alom18-15884
Oldalak száma:
432
Kiadás éve:
2018

        Szállítási költség
Fogyasztói ár:   3 699 Ft  2 774 Ft
Az Ön megtakarítása 925 Ft (25,01%)!
 
  - vagy -  

2002 májusában megdöbbentő vallomás söpört végig az Egyesült Államokon. A fiatal és mélyen megsebzett Alice Carrington olyan titkot hozott nyilvánosságra, mely felbolygatta és felháborította az egész országot. Alice megrettent a felelősség súlyától, és a szökést választotta, de elképzelni sem tudta, hogy tettei milyen események láncolatát indítják el. Olyan sorsokat csomózott össze, melyeknek sosem kellett volna találkozniuk.
Lynn Walker pincérnőként dolgozik Hohenwaldban, egy isten háta mögötti tennesseei településen, és egyetlen célja, hogy valóra válthassa lánya álmait. Frank Carrington újságíró és családapa, aki megszállottan küzd gyermeke igazáért. Jeffrey Mills zseniális tehetséggel megáldott, ám nehéz sorsú festőművész, akit egy személyes tragédia pályája feladására késztet. Az egyetlen közös nevező hármuk életében Alice titka, melyet csak az idő és hármuk külön-külön kibomló, majd egymásba kapcsolódó élete oldhat meg.
Sienna Cole, a hatalmas sikerű Négyszáz nap szabadság című regény szerzője páratlanul izgalmas, mély drámával átitatott lélektani thrillerében végigkalauzol a tizenöt éves rejtély kibogozásán.

Címkék [kiadó évszám szerint, fordító(k)]: alom18

Hasonló témakör

Az Élet Az Élet 3 699 Ft
Add to Cart 2 774 Ft