könyv-diszkont.hu

Újdonság értesítő
 
Az álom és alvás tibeti jógája

Tenzin Wangyal Rinpócse
Az álom és alvás tibeti jógája
Kiadó:
ISBN:
9789632912370
Cikkszám:
bio14-07809
Oldalak száma:
200
Kiadás éve:
2014
Fordító(k):
Jakab Katalin

        Szállítási költség
Fogyasztói ár:   2 440 Ft  1 830 Ft
Az Ön megtakarítása 610 Ft (25,00%)!
 
  - vagy -  

A könyv részletes útmutatást ad az álomjóga gyakorlására, beleértve a nappal végzendő alapgyakorlatokat is. Az álomjógát az alvás jógája követi, melyet a tiszta fény jógájának is nevezünk. Ez haladó gyakorlat, hasonló a legtitkosabb tibeti gyakorlatokhoz. A cél, hogy éberek maradjunk mély alvás közben, mikor a durva fogalmi és az érzékszervi tudatosságok működése szünetel. A gyakorlatok eredményeképpen nagyobb boldogságot és szabadságot tapasztalunk mind ébrenléti, mind álombeli állapotunkban. Az álom és alvás tibeti jógája hatékony módszerekkel szolgál ahhoz, hogy a megszabadulás ösvényén haladni tudjunk.
Tenzin Wangyal Rinpócse 1991 óta tartózkodik az Egyesült Államokban, széles körben tanít Európában és Amerikában. Indiában, Amritsarban született, miután szülei a kínai megszállás elől elmenekültek Tibetből. Tanításokat kapott buddhista és bön mesterektől egyaránt, és elérte a Geshe fokozatot, amely a legmagasabb tanulmányi fokozat a hagyományos tibeti kultúrában.
A szerzőnek a Bioenergetic Kiadó gondozásában megjelent művei: Gyógyítás formával, energiával és fénnyel (2007), A szakrális test felébresztése (2011), A fényességes tudat felébresztése (2012).

Címkék [kiadó évszám szerint, fordító(k)]: bio14, jakab katalin

Hasonló témakör