könyv-diszkont.hu

Újdonság értesítő
 
A csakrák bölcsessége - Jóskártya

Spirituális útmutató életed megváltoztatásához

Tori Hartman
A csakrák bölcsessége - Jóskártya
Kiadó:
ISBN:
9789632912394
Cikkszám:
bio14-08671
Oldalak száma:
96
Kiadás éve:
2014

        Szállítási költség
Fogyasztói ár:   3 900 Ft  2 925 Ft
Az Ön megtakarítása 975 Ft (25,00%)!
 
  - vagy -  

Ismerd meg valódi szándékaidat, törd át a gátakat és valósítsd meg az álmaidat! A 49 lapos kártyacsomag és a hozzá tartozó útmutató segít céljaid elérésében. A hét fő csakrához kapcsolódó kártyalapok azokat a különös, mesebeli történeteket jelenítik meg, amelyeket halálközeli élményét követően az angyalok meséltek el a népszerű amerikai látónak.
Csakránként hét lap, hét mese, hét különböző nézőpont segít tudatosítanunk az érzelmeinket és szembenéznünk velük. Az ösztönző gondolatok és kérdések tükröt tartanak, és rámutatnak, belső valóságunk hogyan jelenik meg számunkra a külvilágban. Engedjük hát, hogy a mesék, a színek és a képek megszólítsák lelkünket, beindítsák képzelőerőnket, és a belső hangunk súgja meg a kérdésekre adandó válaszokat. A mélyebb önismerethez a történetekhez tartozó rövid meditáció is hozzájárul, így kimozdulhatunk a holtpontról, és végre továbbhaladhatunk utunkon, amelyen megrekedtünk.
A doboz tartalma:
- 49 különleges csakrakártya, az adott meséhez tartozó inspiráló képpel
- Kézikönyv a kártya használatához, az egyes csakrák részletes leírásával, kirakási módokkal, az önvizsgálatot segítő kérdésekkel és meditációval.

Címkék [kiadó évszám szerint, fordító(k)]: bio14

Hasonló témakör