könyv-diszkont.hu

Újdonság értesítő
 
pH csoda

Lúgosító ételreceptek

Zsigovics Judit
pH csoda
Kiadó:
ISBN:
9789632911557
Cikkszám:
bio14-07131
Oldalak száma:
280
Kiadás éve:
2014

        Szállítási költség
Fogyasztói ár:   2 690 Ft  2 018 Ft
Az Ön megtakarítása 672 Ft (24,98%)!
 
  - vagy -  

Mindannyian szeretnénk egészségesen táplálkozni, karcsúnak és egészségesnek maradni egész életünkben... és nagyon szeretjük enni azokat a kedvenc ételeinket, amelyekkel sajnos ez az állapot általában nem elérhető.
Mit tehetünk?
Ha létezne egy olyan "diéta", egy olyan életmód, ahol Ön rengeteg finom étel közül válogathat, sokat ehet, és nem kellene folyamatosan nélkülöznie a vágyott ételeit, mégis megőrizné kacsúságát, fiatalos energiáját és egészségét, akkor szívesen életmódot váltana? Nos, van egy jó hírem az Ön számára. Ez a fajta táplálkozás és életmód létezik. Elérhető mindenki számára, akinek valóban fontos az egészsége. Ez a PH CSODA lúgosító életmód!
A lúgosító életmódra való áttérés nem mindig egyszerű feladat, különösen, ha az egész család táplálkozását szeretnénk átalakítani, megváltoztatni. Ezzel a könyvvel, a benne lévő tanácsokkal és receptekkel segítséget nyújtanék mindazoknak, akik szeretnének egészségesen, mégis változatosan táplálkozni, akik szeretnének végre lefogyni, akik szeretnék családtagjaik és szeretteik egészségét megőrizni, és az új életmóddal egy hosszabb, boldogabb életet biztosítani nekik.

Címkék [kiadó évszám szerint, fordító(k)]: bio14

Hasonló témakör